Summa sidvisningar

torsdag 29 november 2012

Äntligen!

Ja, äntligen kom den- snön! Tur vi bor nära Vänern så vi kan få lite Vänersnö :-) Hoppas vi kan gå ut och bygga en snölykta eller snögubbe när Arwin kommer hem från förskolan. Men än har det inte kommit så jättemycket.


Vidar ligger och sover gott i vagnen ute på altanen.

Inte så mycket snö än


På dagis häromdagen hade de suttit och tittat i en fotobok vi gjorde till Arwin förra eller förrförra året med bilder på honom och släkten. Och då hade ett av barnen sagt att det var Vidar som var på en bild, inte Arwin. De är allt lite lika iallafall!



Förra veckan hade vi besök av en älgtjur. Elvataggaren stod på granntomten och åt bl a upp broccoliplantorna jag slängt där. Jag och Arwin gick ut och tog kort och pratade med de andra grannarna som också kommit ut för att titta. Älgen var helt oberörd av oss och åt lugnt vidare.



Och så har vi drabbats av förkylning igen. Tur i oturen så blev vi sjuka nästan samtidigt hela familjen. Arwin var först ut med feber, hosta och snuva. Och vi andra åkte dit ett par dagar efter. Glenn var den ende som klarat sig utan feber. Hoppas vi är friska till helgen!

Och så ett par bilder på två små söta tomtenissar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar