Summa sidvisningar

tisdag 20 november 2012

Hemma

 
Nu när Vidar sover passar jag på att skriva lite här på vår blogg! I fredags var vi och badade hela familjen. A var jätteduktig och vågade doppa huvudet under vattnet flera gånger, dock med ett visst motstånd innan varje gång. Riktigt så kul tycker han väl inte att det är än!
 
I lördags var vi hos Glenns föräldrar och gratulerade farmor som fyller år idag (Grattis!!). Arwin stannade kvar där och kom hem igen igår. De hade varit på Jul på Liseberg på söndagen, där hade de bl a åkt lite åkattraktioner och lämnat en önskelista till tomten. Och vunnit nästan två kilo kexchoklad! Tror Glenn är den som mest längtar till helgen, då han kan få äta lite av vinsten! 
 
 
Arwin med sina LEGO-gräsklippare och trimmers. Och sitt Bamsepussel!

Hos farmor och farfar fick Arwin hjälp att göra den här fina älgen!

Resväskan och vinsten

Arwin målar och pratar

Vidar nio månader 14 november
Vad har hänt annars då? Ja, vi hade besök av en av Glenns gamla kompisar lördagen till söndagen. Och så testade vi Onsjökioskens kebab med bröd och hamburgare. Riktigt gott var det och sådant där kebabkött det SKA vara. Inte karré! Och så har vi tränat :-)

På fredag ska jag och sönerna träffa några andra mammor med barn och baka pepparkakshus och pyssla lite!

Om ett par veckor är det dags för Tomteparaden i Brålanda som fyller 60 år. http://www.youtube.com/watch?v=dGymcOyYouE När jag var yngre så gick man med och spelade tillsammans med orkestern och ett år åkte jag med som luciakandidat. Ska bli kul att komma dit i år, det var många år sedan sist!

Och den 8:e december ska vi sälja barnkläder m.m på en barnloppis i Trollhättan! Mellan klockan 10 och 13 om ni vill komma och fynda!

Och sedan är det snart jul! Tror vi har något inplanerat varje helg fram tills dess, så tiden kommer nog gå fort! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar